Αποκάλυψη: Τι είδους σεξ επιθυμεί μια γυναίκα

673

Η παρακάτω έρευνα αποκαλύπτει, τι είδους σεξ προτιμούμε εμείς οι γυναίκες από το σύντροφό μας. Η άποψη ότι η γυναίκα επιθυμεί σεξ με συναίσθημα και ρομαντισμό είναι μύθος. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις περισσότερα.

Σε έρευνα που έγινε και στην οποία συμμετείχαν 2000 άνδρες αλλά και γυναίκες για το είδος του σεξ που προτιμούν τεκμηριώθηκε ότι το αδύνατο φύλο επιδιώκει περισσότερο την περιπέτεια στη σεξουαλική τους ζωή, με τη βασική όμως προϋπόθεση να υπάρχει συναίσθημα.

Μάλιστα το 87% των γυναικών που συμμετείχαν στην ίδια έρευνα υποστήριξε ότι καλύτερο σεξ το έκαναν με κάποιον που γνώριζαν και τον εμπιστεύονταν. Μάλιστα πολλές γυναίκες δήλωσαν με νόημα μετά το τέλος της έρευνας: “το συναίσθημα στο σεξ δεν σημαίνει απαραίτητα τρυφερότητα, πεταλουδίτσες και λουλουδάκια. Μπορεί να είναι και πολύ άγριες καταστάσεις στις οποίες όμως υπάρχει ασφάλεια και εμπιστοσύνη με έναν δικό σου άνθρωπο”

Από την άλλη πλευρά και οι άνδρες φαίνεται ότι δεν θέλουν να κάνουν σεξ μόνο για την σαρκική επαφή. Η ίδια έρευνα έδειξε ότι και οι εκπρόσωποι του ισχυρού φύλου σε ποσοστό 96% θέλουν να έχουν και εκείνοι κάποιο συναισθηματικό δεσμό με την γυναίκα που θα κάνουν σεξ.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της έρευνας η Χάννα Ρόσσιν, δημοσιογράφος και συγγραφέας του βιβλίου «Το τέλος των ανδρών», (Τhe end of men 2012) ανέφερε ότι οι γυναίκες μπορεί να κάνουν σεξ της μιας βραδιάς (one night stand) με κάποιον άγνωστο, αλλά αυτού του είδους οι εμπειρίες δεν θα τις καθορίζουν.